Övriga tjänster

Vaxning

Utvändig handtvätt + vax. Vax läggs på för hand och sen ställs bilen i vår helautomatiska vax- och polermaskin. Sedan går vi efter för hand och tar bort eventuella vaxrester. Ger en lyster och glans till nya och välskötta bilar. Vaxet lägger sig som en tunn skyddande hinna på lacken, men skyddar bara i ungefär ett halvår. Därför bör bilen vaxas två gånger per år (tips på våren och på hösten).

Polering och vaxning

Kaross och fälgar avfettas med ett miljövänligt alkaliskt avfettningsmedel. Bilens utsida handtvättas sedan med ett effektivt bilschampo. Hela bilen högtrycksspolas. Lacken maskinpoleras med ett polermedel som anpassas efter lackens skick. Repor och oxider avlägsnas. Slutligen lägger vi på ett vax som ger långvarigt skydd mot smuts, salt och trafikfilm. Fönsterna putsas, gummilister och däcksidor behandlas. Eventuella stenskott lagas om ni tillhandahåller originalfärg.

Sanering

Dålig lukt i bilen kan avlägsnas genom att bilen foggas. Det innebär att vi gasar hela bilen med bakteriedödande medel. Vi anpassar gasen efter vilken lukt som ska neutraliseras. Utmärkt mot rökdoft, mögel, djur, matrester m.m. Vid svårare nedsmutsning bör bilens interiör klädseltvättas före behandlingen.